CZ EN Translate
Menu
Celní správa České republiky
Generální ředitelství cel
Oddělení Vztahů k veřejnosti
Budějovická 7
Praha 4

V Praze 24.05.2005


TISKOVÁ ZPRÁVA CELNÍ SPRÁVY
ČESKÉ REPUBLIKY

Generální ředitelství cel

8. Mezinárodní mistrovství psovodů Celní správy České republiky ve vyhledávání drog

V těchto dnech probíhá v Heřmanicích 8. Mezinárodní mistrovství psovodů Celní správy České republiky ve vyhledávání drog.

Za Českou republiku se účastní družstva Celní správy ČR, Armády ČR, Policie ČR, Vězeňské služby ČR, ze zahraničí přijela družstva celních správ Slovenska, Polska, Rakouska, Norska, Lotyšska a USA.

Členkou družstva českých celníků je úřadující mistryně Evropy Pavla Rybová.

Vysoká úroveň služební kynologie řadí Celní správu ČR na přední místa mezi tuzemskými ozbrojenými složkami a zároveň na čelo celních správ EU.

O vynikajícím systému výcviku psů a psovodů svědčí i to, že Výcvikové zařízení služební kynologie Celní správy ČR v Heřmanicích nyní získává statut Evropského kynologického výcvikového centra.

Součástí mistrovství je prezentační program Celní správy ČR a ostatních ozbrojených sborů, který bude probíhat v pátek 27. 5. 2005 od 13.00 hodin. na náměstí T.G.Masaryka ve Frýdlantu za účasti Hudby Hradní stráže a Policie ČR a Žateckých mažoretek.

Bližší informace o časovém programu mistrovství získáte z přiloženého letáku či na internetových stránkách Celní správy ČR.

V pátek 27. 5. 2005 se na radnici ve Frýdlantu uskuteční od 10.00 tisková konference.


Bc. Jiří Barták 
tiskový mluvčí  tel.: 261331921  mobil: 602332791  e-mail: j.bartak@cs.mfcr.cz
Skočit na začátek stránky