CZ EN Translate
Menu
  • Úvod
    • Tiskové zprávy
      • 2005
        • POZVÁNKA NA SPOLEČNOU TISKOVOU KONFERENCI MINISTERSTVA INFORMATIKY, GENERÁLNÍHO ŘEDITELSTVÍ CEL A ČESKÉHO STATISTICKÉHO ÚŘADU
Celní správa České republiky
Generální ředitelství cel
Oddělení Vztahů k veřejnosti
Budějovická 7
Praha 4

V Praze 09.12.2005


TISKOVÁ ZPRÁVA CELNÍ SPRÁVY
ČESKÉ REPUBLIKY

Generální ředitelství cel

POZVÁNKA NA SPOLEČNOU TISKOVOU KONFERENCI MINISTERSTVA INFORMATIKY, GENERÁLNÍHO ŘEDITELSTVÍ CEL A ČESKÉHO STATISTICKÉHO ÚŘADU

     Od ledna příštího roku budou firmy, které obchodují se zbožím v rámci Evropské unie, zasílat pravidelná měsíční statistická hlášení Intrastat elektronicky přes Portál veřejné správy. Jde o výsledek spolupráce Ministerstva informatiky, Českého statistického úřadu a Generálního ředitelství cel, který podnikatelům zjednoduší administrativu, zajistí větší bezpečnost přenášených informací a přispěje ke zvýšení kvality statistických dat.
 
     Srdečně vás zveme na představení nové služby a společnou tiskovou konferenci, která se bude konat v úterý 13. 12. od 10:00 v budově Ministerstva informatiky (Havelkova 2, Praha 3).

     Tiskové konference se zúčastní ministryně informatiky Dana Bérová, předseda Českého statistického úřadu Jan Fischer a generální ředitel Celní správy ČR Zdeněk Richtr.


Bc. Jiří Barták
tiskový mluvčí
tel.: 261331921
fax: 261332000
mobil: 602332791
e-mail: j.bartak@cs.mfcr.cz
Skočit na začátek stránky