CZ EN Translate
Menu
Celní správa České republiky
Generální ředitelství cel
Oddělení Vztahů k veřejnosti
Budějovická 7
Praha 4

V Ústí nad Labem 02.04.2013


TISKOVÁ ZPRÁVA CELNÍ SPRÁVY
ČESKÉ REPUBLIKY

Celní úřad pro Ústecký kraj

Upozornění na doručování písemností

Od nového roku má Celní správa České republiky novou organizační strukturu. Celní ředitelství a celní úřady v jejich působnosti zanikly, v krajích byly nově vytvořeny celní úřady a územní pracoviště, jejichž zřízení má mimo jiné zajistit zachování dostupnosti poskytovaných služeb vůči podnikatelským subjektům, tak i veřejnosti.

Součástí Celního úřadu pro Ústecký kraj se staly územní pracoviště se sídlem v Mostě a Chomutově, kde jsou vykonávány agendy celního řízení, daňového řízení, správy příjmů a vymáhání. V krajském městě jsou tyto agendy vykonávány na adrese Přístavní 8. Vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o jednotlivá pracoviště Celního úřadu pro Ústecký kraj, mají společnou podatelnu v sídle celního úřadu. 
    
Po tříměsíční zkušenosti, kdy je mnohdy i nadále zasílána korespondence na již zrušené útvary, a pro zabezpečení snadnější a rychlejší komunikace žádáme subjekty i veřejnost, aby využívaly zejméma služeb elektronické komunikace e-podatelna: podatelna620000@cs.mfcr.cz, či datové schránky: gabny7s, případně dokumenty v písemné podobě (např. žádosti o bezdlužnost aj.) nezasílaly na podřízené útvary, ale přímo na adresu Celního úřadu pro Ústecký kraj, Hoření 3540/7A, 400 11 Ústí nad Labem 11.


por. Jiří Nejedlý, DiS.
Tiskový mluvčí CÚ pro Ústecký kraj
tel: +420 475 667 369
mobil: +420 731 421 645
fax: +420 475 667 310
e-mail: nejedly@cs.mfcr.cz
Skočit na začátek stránky