CZ EN Translate
Menu
  • Úvod
    • Tiskové zprávy
      • 2006
        • 9. Mezinárodní mistrovství psovodů služebních psů Celní správy ČR ve vyhledávání drog a 7. Mistrovství psovodů všestranných služebních psů Celní správy ČR a státních ozbrojených složek
Celní správa České republiky
Generální ředitelství cel
Oddělení Vztahů k veřejnosti
Budějovická 7
Praha 4

V Praze 29.05.2006


TISKOVÁ ZPRÁVA CELNÍ SPRÁVY
ČESKÉ REPUBLIKY

Generální ředitelství cel

9. Mezinárodní mistrovství psovodů služebních psů Celní správy ČR ve vyhledávání drog a 7. Mistrovství psovodů všestranných služebních psů Celní správy ČR a státních ozbrojených složek

Dnešním dnem začalo  9. Mezinárodní mistrovství psovodů služebních psů Celní správy ČR ve vyhledávání drog a 7. Mistrovství psovodů všestranných služebních psů Celní správy ČR a státních ozbrojených složek. Mistrovství probíhá v areálu Evropského kynologického výcvikového centra Světové celní organizace v Heřmanicích a na dalších místech ve Frýdlantu a jeho okolí (detailní informace obsahuje přiložený program).

Za Českou republiku se účastní družstva Celní správy ČR, Armády ČR, Policie ČR, Vězeňské služby ČR a ze zahraničí družstva celních správ Slovenska, Rakouska, Norska, Lotyšska, Uzbekistánu a Spojených států amerických.

Vysoká úroveň služební kynologie řadí Celní správu ČR na čelní místo mezi tuzemskými ozbrojenými složkami a zároveň na čelo celních správ EU. Celní správa ČR je několikanásobným mistrem Evropy v jednotlivcích i družstvech.

Mistrovství bude zakončeno ve čtvrtek 1. června 2006 od 14.00 hodin na náměstí T. G. Masaryka ve Frýdlantu  ukázkami z výcviku (nejen psů), činnosti Celní správy ČR a ostatních ozbrojených sborů a slavnostním vyhlášením výsledků.


Ve čtvrtek  1. června 2006 se na radnici ve Frýdlantu uskuteční od 10.00 tisková konference.

 

Bc. Jiří Barták
vedoucí oddělení Vztahů k veřejnosti
a tiskový mluvčí Generálního ředitelství cel
tel. +420261331921
mobil +420602332791
e-mail j.bartak@cs.mfcr.cz
fax 261332100
Skočit na začátek stránky